michalkox98 2 Napisano 12 Kwietnia 2020 Witam, mam pewien problem. Odinstalowałem całego gothica i zainstalowałem ponownie specjalnie po to, aby nie było problemów z odpalaniem serwera. Na czysto zainstalowałem grę, następnie pobrałem i użyłem instalatora ze stronki. Po próbie odpalenia serwera brakowało plików dll więc poszukałem ich w necie, pobrałem i dodałem do głównego folderu z grą. Błędy te ponownie się nie pojawiły, jednakże wyskoczył kolejny. W załączniku przesyłam jak wygląda. Znalazłem pewne porady, aby w przypadku braku znalezienia punktu wejścia procedury próbować reinstalować aplikację, jednak myślę, że w tym przypadku nic to nie da, ponieważ specjalnie na potrzeby uruchomienia serwera instalowałem wszystko od nowa. Serdecznie proszę o pomoc, za odpowiedzi dziękuję i wesołych świąt Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Kejns 0 Napisano 12 Kwietnia 2020 Wydaje mi się, że to wina lokalizacji program files gothic 2 zlota edycja i dopiero potem jest główny folder z Gothiciem, a to może coś knocić. Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Pasiorson 100 Napisano 12 Kwietnia 2020 10 godzin temu, Hemcio napisał: Witaj! Naprawa tego błędu jest naprawdę prosta. Jeśli użyłeś instalatora w twoim folderze z grą powstał nowy folder GOTHIC II Najzwyczajniej wyrzuć go stamtąd na pulpit i całą zawartość wrzuć do folderu z grą Powinno zadziałać! Z podobnego tematu w tym dziale. Nie chce brzmieć jak typ z elektrody, ale poszukaj następnym razem Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
michalkox98 2 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Generalnie to przepakowałem i błąd pozostał Chyba że coś robię nie tak ? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez michalkox98 Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
michalkox98 2 Napisano 12 Kwietnia 2020 Ponowny reinstall pomógł. Temat do zamknięcia @edit: Temat pozostanie otwarty, gdyby inna osoba miała podobny problem. /Jaskier Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Vasemir 22 Napisano 15 Kwietnia 2020 Ten sam problem występuje u mnie. Nie pomogły używanie wersji GOGowej, Steamowej, paczki od kumpla, dwie reinstalacje, przerzucanie zawartości Gothic II do Gothic 2 Gold ani odwrotnie, nie pomogły instalacja na D:\ ani na C:\. Wcześniej uzupełniałem jeszcze brakujące dlelki. Podziel się tym postem Link to post Share on other sites