Blaster 1 Napisano 22 Czerwca 2020 Witam, Jestem nowym użytkownikiem. Dzisiaj instalowalem G II + NK oraz wszystkie aplikacje od Was nie licząc modu graficznego. Gdy loguje się na serwer to najpierw widzę normalne tło, a 2 sekundy później wszystko robi się czarne. Widzę tylko tekst w oknach, np stwórz postać ale już postaci na ekranie nie widzę (chociaż miałem wrażenie że słyszę wodę oraz jakieś zwierzęta). Czy macie jakieś pomysły jak można rozwiązać ten problem? Pozdrawiam Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Lechu2375 17 Napisano 22 Czerwca 2020 Nie masz mapy/ źle zainstalowałeś. Sprawdź ścieżkę. E:\gothic2nkczysty\_Work\Data\Worlds u mnie tak wygląda ścieżka. 1 Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Blaster 1 Napisano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Działa, dziękuję! Plik Worlds był w złym folderze Data... Temat do zamknięcia Edytowane 23 Czerwca 2020 przez Blaster Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Proboszcz1234 0 Napisano Niedziela o 21:23 Ja zrobiłem wszystko poprawnie a dalej jak wchodzę mam cały czarny ekran i nie mogę wyjść z serwera a jak klikam ctrl+alt+delete to wyskakuje mi coś takiego Podziel się tym postem Link to post Share on other sites