Maron 0 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) Pomocy, od wczoraj reinstalowałem gothica i pliki elisium chyba 5 razy, a za każdym razem gdy włączam grę, ona crashuje i wyskakuje komunikat jak poniżej. *zawsze brakuje ponybeard Edytowane 5 Lipca 2020 przez Maron Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Blaster 1 Napisano 5 Lipca 2020 A zwykły Gothic II NK Ci się uruchamia? Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Maron 0 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) Zwykly gothic tak i inne serwery też wiec chyba jest problem z paczką serwerową Edytowane 5 Lipca 2020 przez Maron Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Blaster 1 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) Jakoś super się na tym nie znam ale może pliki były źle ściągnięte? Tak dla pewności czy ELISIUM_MISC ma 388 012 KB i ELISIUM_SCRIPTS 8 039 KB (po wypakowaniu)? Czy masz Fix rev2? Czy korzystasz z modu graficznego? Jeśli tak to czy przed instalacją zainstalowałeś wymagane aplikacje ( Fix rev2, system pack, playerkit)? Edytowane 5 Lipca 2020 przez Blaster Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Maron 0 Napisano 5 Lipca 2020 MISC ma ponad 350mb, dokładnie nie pamiętam SCRIPTS ma chyba tyle ile podałeś Pobrałem wszystko z linków ze stron i wrzuciłem według przypisów, nie pobieralem tylko dx'a. Jutro sprawdzę wszystko dokładnie, ponownie reinstaluję i napiszę czy działa. Podziel się tym postem Link to post Share on other sites
Maron 0 Napisano 6 Lipca 2020 Zainstalowałem od nowa EL_MISC i EL_SCRIPTS i gra już działa. Dziękuję za pomoc, temat można zamknąć. Podziel się tym postem Link to post Share on other sites